BLIV MIXET er en workshop med Jens & Morten, hvor vi mixer kunst med mennesker og laver 3D figurer og gifs, som I får med hjem.
Kunstner-duoen Jens & Morten kommer ud til jer med deres mobiler mixer. Sammen går vi på opdagelse i jeres område og finder kunst, som vi kan blive mixet med. 

Hvorfor?
Formålet med BLIV MIXET er at teste hvad kunst kan med udgangspunkt i jer og jeres sted. Et andet vigtigt formål er at have det sjovt med kunst og opleve at kunst kan være mange ting. 

Hvad får I?
Efter workshoppen vil I have fået redskaber til fremadrettet at opleve og bruge kunst på nye måder. I vil også have dannet jer et billede af, hvilken rolle I synes kunst kan spille for jer i fremtiden.

Hvordan foregår det?
Workshoppen tilpasses jeres sted og ønsker og kan skalaeres op og ned. Den vare typisk mellem 1 uge og 1 måned og er målrettet børn og unge mellem 3-23 år. Skriv en mail til info@værkdinverden.dk eller ring til os på 40725138.

Jens & Morten arbejder med kunst som et værktøj til at skabe dialog og nye forbindelser mellem mennesker. Deres vision er, at få kunsten til at virke og sprede sig som en integreret del dagligdagens begivenheder og gøremål. Som kunstnere arbejder de ofte ude blandt mennesker, og gerne tæt sammen med dem. Grundlæggende er ambitionen at bringe kunsten i øjenhøjde.

Værk Din Verden realiseres af Another Public