BLIV MIXET er en workshop med Jens & Morten, hvor vi mixer kunst med mennesker og laver 3D figurer, gifs og plakater, som I får med hjem.
Kunstner-duoen Jens & Morten kommer ud til jer med deres mobiler mixer. Sammen går vi på opdagelse i jeres område og finder kunst, som I kan blive mixet med. Workshopen afsluttes med fejring og uddeling af de re-mixede skulpturer. 

Hvorfor?
Formålet med BLIV MIXET er at teste hvad kunst kan med udgangspunkt i jer og jeres sted. Et andet vigtigt formål er at have det sjovt med kunst og opleve at kunst kan være mange ting og først får værdi i mødet med mennesker. 

Hvad får I?
Efter workshoppen vil I have fået redskaber til fremadrettet at opleve og bruge kunst på nye måder. I vil også have dannet jer et billede af, hvilken rolle I synes kunst kan spille for jer og jeres sted i fremtiden. Workshoppen kan for eksempel bruges som indgang til en samtale om, hvad et nyt fremtidigt kunstværk på jeres sted skal kunne. 

Hvordan foregår det?
Workshoppen tilpasses jeres sted og ønsker og kan skalaeres op og ned. Den vare typisk mellem 1 uge og 1 måned og er målrettet børn og unge mellem 3-23 år. Skriv en mail til info@værkdinverden.dk eller ring til os på 40725138.

Vejledende priser
1 uge 40.000 kr.
2 uger 60.000 kr.
3 uger 75.000 kr.
4 uger 85.000 kr.

Priserne inkluderer honorar til kunstnerne (BKF takster), materialer, formidling og markedsføring af jeres remixede skulpturer, rejse og ophold, dokumentation, koordinering og afvikling.

Vi hjælper med fundraising!

Jens & Morten arbejder med kunst som et værktøj til at skabe dialog og nye forbindelser mellem mennesker. Deres vision er, at få kunsten til at virke og sprede sig som en integreret del dagligdagens begivenheder og gøremål. Som kunstnere arbejder de ofte ude blandt mennesker, og gerne tæt sammen med dem. Grundlæggende er ambitionen at bringe kunsten i øjenhøjde.

Værk Din Verden 1 blev realiseret af Råderum.

Værk Din Verden 2 realiseres af Another Public.

Primært støttet af
Bikubenfonden og Statens Kunstfond.