VærkDinVerden handler om dig og om, hvordan kunst er med til at forme din virkelighed og gøre den vild og spændende. Vi mener, at kunst kan være adgangsbillet til en anden verden ved at vende ting på vrangen, skabe nye sociale spilleregler eller uventede samtaler.

Vores vision er at udfordre de gængse konventioner omkring samtidskunsten, der gør den svær og utilgængelig. Vi arbejder for at gøre kunsten brugbar og tilgængeligt for alle – særligt for unge.

VærkDinVerden tilbyder workshops, hvor vi kommer ud til jer og undersøger, hvad kunst kan gennem sjove kunstneriske eksperimenter som for eksempel i KUNSTMIX med Jens & Morten.Vi tilbyder også gratis kunstneriske værktøjer som du selv kan bruge til at forvandle din verden. Hvert andet år arrangerer Værk Din Verden en kunstkampagne, hvor en række kunstnere går i dialog med eksisterende værker i det offentlige rum. Den første kampagne fandt sted i 2018 og den næste forventes at foregå i 2020.

Værk Din Verden bruger kunst som våben til at lade kunsten komme tættere på dig, og er din adgangsbillet til en sjovere og vildere hverdag med kunst.

Værk Din Verden realiseres af Another Public.