REFLECT

karoline presse (1)

REFLECT er et kunstværk og eksperiment, der tester, hvordan lysende statements i byrummet kan kickstarte små bølger af forandring. Det foregår i Kolding og Fredericia og tager afsæt i oplevelsen af de væltede elmaster langs motorvejen mellem de to byer. REFLECT er udviklet af kunstner Karoline H Larsen og skabes sammen med unge fra de to byer.

Følg #VÆRKDINVERDEN tage form i Fredericia og Kolding her.

KAROLINE H LARSEN

Karoline

Kunstneren Karoline H Larsen skaber kunst, der opfordrer til at gøre og skabe noget nyt sammen. Hun er optaget af kroppens placering i fællesskabet og kollektive måder at lave nye rum på – gerne på tværs af forskellighed. Karoline H Larsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2003.

DE VÆLTEDE ELMASTER LANGS MOTORVEJEN

Væltede Master

På begge sider af E20-motorvejen mellem Fredericia og Kolding tårner store væltede elmaster frem. Masterne er malet i selvlysende grøn, lilla og lyserød og opleves i glimt af bilisterne i forbifarten. Kunstværket er placeret i landskabet for at skabe fælles identitet og sammenhængskraft i et område, som man suser igennem. Værket er skabt af kunstneren Nils Erik Gjerdevik i 2014.

#VÆRKDINVERDEN realiseres af kunstbureauet Another Public.