Ringe

Hvis du er i Ringe, og hører nogle snakke om ‘kunstbænken’, så er det ikke så mærkeligt. I Ringe ved alle nemlig, hvad kunstbænken er, og de fleste har også en mening om den. Kunstbænken er et kunstværk nede ved søen skabt af Poul Ingemann. Bænken er lavet i hvid beton, er 55 meter lang og kan ses hele vejen rundt om søen. Den er med andre ord, vanskelig at ignorere – og måske netop derfor blev kunstbænken også genstand for en intens kunstdebat blandt byens borgere, da ideen om et nyt kunstværk blev præsenteret i 2015. Nogle ville slet ikke have kunst, andre ville have en anden farve eller en anden placering. Kunsten kom på den måde til Ringe med et brag og satte varige spor i byen.

Christian Elovara Dinesen skaber et nyt kunstværk, der går i dialog med kunstbænken i Ringe.

LED

Christian Elovara Dinesens kunstværk hedder LED og består af en serie  LED-performances, korte LED-kunstfilm, en LED-lysinstallation og en LED-ungdomsfest for hele byen lørdag 2. november. LED tager udgangspunkt i kunstbænken som samlingssted og åbner op for en samtale om kunstbænkens modtagelse i byen.

Læs mere om Christian Elovara Dinesen ⟶

Shining-Rocket-Flash-Copter-Arrow-Helicopter-Neon-Led-Light-Amazing-Elastic-Powered-LED-Arrow-Helicopter-Flying.jpg_640x640

Pimpet bil til LED fest

LED fest ringe

Byfest ved bænken

LED fest ringe

TV2 fyn dækker festen

LED fest ringe med tv2 fyn

Vores
samarbejds
partnere

Projektet realiseres af Råderum med støtte
fra Bikubenfonden og Statens Kunstfond