Gersagerparken i Greve

I et boligselskab i Greve er der et kunstværk, som du selv bliver en del af, når du går igennem. Kunstnerne Karoline H. Larsen og Helle Hove lavet har forvandlet en mørk og trist tunnel til et vildt, interaktivt rum med lyde, lys og stribet grafitti. Lyset og lyden aktiveres af din færden og gøren gennem gangen. Lyset i loftet har sensorer, der skifter mellem grøn, lyserød og blå, når du bevæger dig. Og de store røde knapper på væggene kan sprede lyden af børn som et ekko gennem det lange rum. På den måde bliver den ellers lidt kedsommelige tur gennem passagen til en festlig og farverig begivenhed midt i hverdagen.

Kristoffer Akselbo laver et nyt kunstværk, der går i dialog med kunsten i boligområdet.

GREVE HAR ET HJERTE

Kristoffer Akselbos kunstværk om kunsten i tunellen består af en serie korte kunstfilm og en performance. Værket undersøger, hvordan dem, der går gennem tunellen oplever kunsten, og er en historie om kunstværket, fortalt gennem dem, der interagerer med det.

Gersagerparken i Greve har fået renoveret, malet og opsat lysinstallation i tunnelen til Hundige Storcenter. Foto: Thomas Arnbo / www.arnbo.dk

Performens i tunnelen

performens af Christoffer Akselbo, greve

Kunstruten i Greve

Kunstrute, greve

Burgers

fra aktivitetsudvalget

performens af Christoffer Akselbo, greve

KUNSTRUTEN I GREVE

Download pdf og print

Vores
samarbejds
partnere

Projektet realiseres af Råderum med støtte
fra Bikubenfonden og Statens Kunstfond