ÆRØ VISER VEJEN AF PELLE BRAGE

#VÆRKDINVERDEN i Ærøskøbing. Video af Christian Brems.

Kunstner Pelle Brage introducerer Ærø Viser Vejen – et levende kunstværk, der bringer figurerne fra kunstfærgen til live på havnen i Ærøskøbing i en midlertidig kollektiv tegneserie-skulptur, der former sig hen over maj måned i dialog med havnens brugere og besøgende. Værket bliver til i et levende og socialt format, hvor kunsten handler om at mødes, snakke, undersøge og gøre ting sammen og ikke om at få et bestemt resultat.

 

Følg #VÆRKDINVERDEN tage form i Ærøskøbing her.

SÅDAN KAN DU VÆRE MED

Alle kan være med til at tegne, bygge, male, gøre og finde på. Pelle Brage vil etablere et midlertidigt værksted og mødested på pladsen mellem Det Gamle Værft og Turistkontoret. I løbet af maj udvikler værkstedet sig til en skulpturel fortælling om Ærø set i lyset af verdens aktuelle samfundsproblemer.

Unge fra Friskolen holder løbende workshops med Pelle Brage på havnen.

Værkstedets åbningstider

1.31. maj 2021
Tirsdagonsdagtorsdag: Kl. 1316.30
Lørdagsøndag: Kl. 1116

Arrangementer

Lørdag 1. maj: Værkstedet åbner kl. 12 kom og hils på, tegn, byg og mal.
Lørdag 29. maj: Afslutning og fejring.

PELLE BRAGE

Pelle

Kunstneren Pelle Brage skaber kunst, der består i at bygge nye og bedre virkeligheder op sammen med andre. Hans værker sætter nye spilleregler for både kunsten og samfundet. De folder sig ofte ud som levende, legende modeller på, hvordan en anden verden kunne være. Pelle Brage er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005.

KUNSTFÆRGEN I ÆRØSKØBING

Kunstfærgen af Randi & Katrine, 2021. Foto Another Public

Mellem Svendborg og Ærøskøbing i Det Sydfynske Øhav sejler Kunstfærgen; et flydende maleri, der fortæller Ærøs historie som søfartssamfund, i fortiden, nutiden og fremtiden. Værket forbinder Ærø med resten af verden og bygger bro mellem øens generationer. Kunstfærgen blev forvandlet til et kunstværk af kunstnerne Randi & Katrine i 2012.

#VÆRKDINVERDEN realiseres af Another Public.